[ 7 Haziran 2021 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

Çevrimiçi Seminer: Kültürel Miras Farkındalık Seminerleri

Bergama Alan Başkanlığımızın koordinasyonu ile paydaşımız olan Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gözde Emekli, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Tozan ve Bergama Alan Başkanı Dr. Emre Ataberk’in online ortamda vereceği Bergama Kültürel Miras Farkındalık Seminerleri’nin programı aşağıdaki gibidir.

08 Haziran 2021 Salı saat 20:00: Okul Müdürleri, Müdür Yard., Tarih, Coğrafya ve Sosyal Bilgiler Öğretmenleri,

09 Haziran 2021 Çarşamba saat 20:00: Lise Öğrencileri

10 Haziran 2021 Perşembe saat 20:00: Ortaokul öğrencileri

Alan Yönetim Planımız 2017-2021’de geçen stratejik amaçlarımız arasında yer alan Araştırma Eğitim ve Farkındalık Geliştirme kapsamında; “Vatandaşların özellikle de gençlerin Bergama’nın üstün Evrensel Değerlerini öğrenmesine yönelik düzenli mahalle, okul veya konsept eğitim faaliyetleri yürütmek” eylemini pandemiden dolayı yüz yüze gerçekleştirememenin üzüntüsü içerisindeyiz. En azından online ortamda da olsa Bergama’nın Üstün Evrensel Değerlerini öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle paylaşacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Temennimiz, 2021-2022 Öğretim Yılı’ndan itibaren öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin okullarına tam manasıyla kavuşması ve bizlerin de bu seminerleri başta Bergama’daki okullarımız olmak üzere, ilçemiz genelinde yüz yüze yapabilmektir.