Kültürel Miras Farkındalık Çalışmalarında Ortaokul Etabı Tamamlandı

Bergama Belediyesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Alan Başkanlığımızın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Kültürel Miras Farkındalık Çalışmalarında geçen sene tamamlanan ilkokul öğrencilerimizi kapsayan 1.Etap çalışmalarından sonra bugün itibariyle de ortaokul öğrencilerimizi kapsayan 2. Etap çalışmaları tamamlandı.
Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile bugün tamamlanan Dünya Miras Alanı gezileri ile ilçemiz ortaokullarında öğrenim gören toplam 4416 ortaokul öğrencimiz Bergama’nın Üstün Evrensel Değerlerini önce okullarında gerçekleştirilen sunumlarla, sonrasında ise alan gezileri ile yerinde görme fırsatı bularak yakından tanıdı.
Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürüttüğümüz çalışmalar lise öğrencilerimiz ile devam edecek.