[ 27 Şubat 2024 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, Alan Başkanlığımıza Ziyaret

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ekrem Ulus ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Ekibinden Elif Büyüktopbaş ve Murat Erduman Alan Başkanlığımızı ziyaret ederek, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Bergama Alan Başkanlığı görevine yeniden atanan Alan Başkanımız Dr. Emre Ataberk’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Alan Başkanı Dr. Ataberk; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları ile geleneksel hale gelen ve Dünya Miras Alanımızla özdeşleşen Uçurtma Şenliği gibi birçok çalışmamızda paydaşımız olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yapılan çalışmaların artarak devam edeceğini vurguladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ulus ve Ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.