Çalışmalarımız Ulusal Basının Gündeminde

2020 yılından bu yana Kültürel Mirasımızın geniş kitlelere aktarılması konusunda online seminerler, fuarlara katılım, alan gezileri gibi çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalar içinde Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız Kültürel Miras Farkındalık Çalışmalarının ayrı bir önemi var. 2021 yılının Kasım ayında ilçemizde eğitim gören bütün öğrencilerimize ulaşmayı hedefleyerek yola çıktık. Önce kırsal mahallerimizdeki okullarımızdan başladık, daha sonra merkez okullarımıza ulaştık ve Bergama’da eğitim gören toplam öğrenci sayısının 1/3’üne ulaşmayı başardık.

İlkler Şehri Bergama’da, Miras Alanımızdaki bütün öğrencileri hedeflemesiyle ölçeği bakımından ülkemizde ilk olma özelliği gösteren bu çalışma, yazılı basında defalarca yer aldı. Bugün ise Ulusal Basınımızın önde gelen televizyon kanallarından NTV bizimleydi. Yaptığımız çalışmaları öğrencilerimiz ile birlikte aktardık.

Kültürel Miras Farkındalık Çalışmalarında her zaman bizim yanımızda olan Bergama Belediye Başkanı Sn. Hakan Koştu’ya ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ekrem Ulus’a teşekkür ederiz.

İnsanlığa Miras Çocuklara Emanet Bergama.

AboutBergama Alan Başkanlığı

Galeri

Bir yanıt yazın