Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları: Fevzipaşa, Ulubatlı Hasan İlkokulları

Bergama Belediyesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ve Alan Başkanlığımızın koordinasyonunda devam eden Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları İşbirliği Protokolü kapsamında ilçe merkezine uzak kırsal mahallelerdeki okullarda başlayan çalışmaların ilkokul kısmı geçen hafta itibariyle tamamlanmıştır. Bu haftadan itibaren ilçe merkezindeki ilkokullara ziyaretlerimiz başlamıştır. Bu hafta, Fevzipaşa İlkokulu’nda 107 ve Ulubatlı Hasan İlkokulu’nda 217 olmak üzere 324 öğrencimize ulaştık. Bergama ilçesi geneli ulaştığımız öğrenci sayımız 1298 oldu. Çalışmaların ilkokul kısmı tamamladıktan sonra ortaokul kısmı için tekrardan kırsal mahallerdeki okullarımızda olacağız. Hız kesmeden protokol kapsamında 2 sene içinde bütün öğrencilerimize ulaşıp, ardından Dünya Miras Alanımızda onlarla birlikte Alan Gezilerini gerçekleştireceğiz.