[ 21 Eylül 2022 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

Yeni Dönem Alan Yönetim Planı Çalışmaları Başladı

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından desteklenen, 2023-2028 yılları arasında yürürlükte kalacak olan Alan Yönetim Planı çalışmaları başladı. Alan Başkanlığımızın koordinasyonunda yürütülen çalışmalar, Şehir Plancısı Serdar NİZAMOĞLU ve Ekibinin katkılarıyla katılımcı bir perspektifle yürütülmektedir. Alan Yönetim Planı kapsamında Üst Düzey Yöneticilerle Yüz Yüze Görüşmeler, Yerel Aktörlerin oluşturduğu Odak Grup Toplantıları, Tematik Çalışma Grupları, GZFT Çalıştayı, Amaç, Hedefler ve Faaliyetlerin belirlendiği Arama Konferansı yapılacaktır. Çalışmalar, 6 ay içerisinde tamamlanacaktır.

Çalışmaların ilk bölümünü oluşturan Üst Düzey Yöneticilerle yapılan görüşmelerde Alanın sorunları, çözüm önerileri, olanakları ve ihtiyaçları belirlenmiştir.

Bu kapsamda Bergama Kaymakamı Sn. Avni ORAL, Bergama Belediye Başkanı Sn. Hakan KOŞTU, Bergama Ticaret Odası Başkanı Sn. Fikret ÜRPER, Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ekrem ULUS, Bergama Müze Müdürü Sn. Nilgün USTURA, Bergama Kazı Başkanı Sn. Prof. Dr. Felix PIRSON ve Kazı Başkan Yardımcısı Sn. Doç. Dr. Güler ATEŞ, Bergama Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sn. Süleyman BAŞSAN, Bergama Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sn. Yıldıray KANAT ve Bergama Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sn. Mustafa Enes YILDIZ ile görüşmeler gerçekleştirilmiştir. Yönetim Alanı ile ilgili görüş, öneri ve sorun tanımlamaları ve çözüm önerileri Alan Yönetim Planına yansıtılmak üzere kayıt altına alınmıştır.

Bu süreçte değerli vakitlerini ayırarak görüş, öneri ve desteklerini esirgemeyen bütün katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

AboutBergama Alan Başkanlığı

Galeri

Bir yanıt yazın