Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları: Fatih İlkokulu

Bergama Belediyesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ve Alan Başkanlığımızın koordinasyonunda devam eden Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları kapsamında Kırsal Mahallelerdeki okullarının tamamlanmasının ardından İlçe Merkezindeki okullarla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu kapsamda bugün Bergama’nın en kalabalık İlkokullarından biri olan Fatih İlkokulu’ndaydık. Gün boyunca toplam 14 şubedeki 401 öğrenciye ayrı ayrı sunum yaparak Bergama’nın Üstün Evrensel Değerlerini tanıttık, Kültürel Mirası nasıl koruyacaklarını ve gelecek nesillere nasıl aktaracaklarını anlattık. İlçe genelinde ulaştığımız öğrenci sayısı 1699 oldu. Bergama’da okuyan bütün öğrencilerimize ulaşana kadar ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.