Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları: Osman Nuri Ersezgin İlkokulu

Bergama Belediyesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ve tüm öğrencilerimizin Bergama’nın Üstün Evrensel Değerlerini tanımalarını, korumalarını ve gelecek nesillere aktarmalarını amaçlayan Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları İşbirliği Protokolü kapsamında bu hafta Osman Nuri Ersezgin öğrencileri ile birlikteydik. Öğrencilerimize “İlkler Şehri” Bergama’nın ilklerini, Bergama’nın kültürel mirasını nasıl koruyacaklarını ve gelecek nesillere nasıl aktaracaklarını anlattık. Bergama’nın Kültürel Miras Koruyucuları Listesi’ne Osman Nuri Ersezgin İlkokulu ile birlikte 627 öğrenci daha ekledik. Böylece daha önce ulaştığımız öğrencilerle birlikte Kültürel Miras Koruyucularımız 2675’e ulaştı. Tüm öğrencilerimize ulaşana kadar çalışmalarımız devam edecek.