Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları: Selçukbey, İsmail Hakkı Pamukçu İlkokulları

Bergama Belediyesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanmış olan Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları İş birliği Protokolü kapsamında okul ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu haftaki ev sahibi okullarımız olan Selçukbey İlkokulu’nda 84, İsmail Hakkı Pamukçu İlkokulu’nda 265 öğrenci olmak üzere 349 öğrenciye ulaşıldı. Böylelikle çalışmalarımızda şimdiye kadar toplam 2048’e öğrenciye ulaştık.

Öğrencilerimizin İlkler Şehri Bergama’nın Üstün Evrensel Değerlerini tanıyan ve korumaya gönüllü olan bireyler olması amacıyla başlattığımız çalışmalarımız, ilçemizde eğitim görmekte olan tüm öğrencilerimize ulaşana kadar devam edecek…