[ 12 Mayıs 2022 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları: Ali Rıza Eroğlu İlkokulu

Kültürel Miras Farkındalık çalışmaları kapsamında bugün 663 kişilik öğrenci mevcudu ile en kalabalık ilkokulumuz olan Ali Rıza Eroğlu İlkokulu’nda toplam 10 sunum yaptık. 2021 yılı Kasım ayında başladığımız Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları kapsamında böylece ulaştığımız öğrenci sayısı bugün itibariyle 3698 oldu.

Tüm okul ziyaretlerimizden farklı olarak bugün Belediye Başkanımız Sayın Hakan KOŞTU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem ULUS bizlerleydi. Yapılan bu anlamlı çalışmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız, “Geçmişini bilmeyen bugünü planlayamaz, bugünü planlayamayan ise yarına hazırlanamaz” diyerek ekibimizin Bergama tarihi açısından ne denli değerli bir çalışma yürüttüğünün altını çizdi.

Çalışmalarımızda her zaman bize destek olan Belediye Başkanımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz.