[ 23 Kasım 2022 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

İlçe Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı Bergama’da Yapıldı

Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kasım Ayı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Değerlendirme Toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İzmir’in 30 ilçesinden İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası Bergama Belediyesi Ilıca Sosyal Tesislerinde düzenlenen öğle yemeğinde bir araya gelindi. Kaymakamımız Sayın Avni ORAL, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Aşkın UYAR ve Bergama Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sayın Şenol ÇAKI’nın da katılımı ile gerçekleşen yemekte, Bergama Alan Başkanı olarak, Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliği ile gerçekleştirilen Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları hakkında İl Milli Eğitim Müdürü, Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine bilgi verildi.

Toplantı sonrası Alan Başkanlığımız rehberliğinde, Antik Dönemin ilk hastanelerinden biri olan Asklepion ve Osmanlı Dönemi Tarihi Arasta Çarşısı gezildi.

AboutBergama Alan Başkanlığı

Galeri

Bir yanıt yazın