[ 26 Mayıs 2023 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

Bergama İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile Alan Başkanlığımızda İşbirliği Geliştirme Toplantısı Yapıldı

Bergama İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn.Ekrem Ulus, Şube Müdürü Sn.Mehmet Fatih Kocabaş, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Ekibi, Bergama Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sn.M.Enes Yıldız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sn.Yıldıray Kanat, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sn.Muhammet Şahin, Alan Başkanımız Sn.Dr. Emre Ataberk ve Alan Başkanlığı Ekibinin katıldığı toplantıda, Bergama Belediyesi ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Alan Başkanlığımız koordinatörlüğünde yürütülen Kültürel Miras Farkındalık Çalışmaları İşbirliği Protokolü kapsamında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Haziran ayı içerisinde yapılacak olan 3.Uçurtma Şenliği’nin hazırlık çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Dünya Miras Alanımızda en yoğun işbirliği içerisinde olduğumuz paydaşlarımızdan biri olan Bergama İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile ortak yürüttüğümüz çalışmalarımız artarak devam edecek.