[ 12 Mayıs 2022 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

Heritage İstanbul 2022 Fuarı

Heritage İstanbul Fuarı, 11-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında 6. kez düzenleniyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin paydaşları arasında yer aldığı fuar; müzecilik, arkeoloji, restorasyon sektörlerinde faaliyet gösteren lider uluslararası firmaların stantlı katılım gösterdiği; konferans, söyleşi ve atölye gibi renkli etkinliklerle konularında uzman birbirinden değerli ismin kültürel miras meraklılarıyla buluştuğu sektörde marka olmayı başarmış bir platformdur.

Belediye Başkanımız Sn. Hakan Koştu, 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 10.30’da Moderatörlüğünü Sn. Nezih Başgelen’in yaptığı Tarihi Belediyeler Paneli’nde UNESCO Dünya Mirası Bergama’yı, Bergama’da yapılan Restorasyon Çalışmalarını ve UNESCO Bergama Alan Başkanlığı’nın Faaliyetlerini içeren bir sunum yapacaktır. İstanbul’da bulunan Bergama sevdalılarını panelimize bekliyoruz

.