[ 27 Mayıs 2022 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

45. Uluslararası Grup Psikoterapileri Kongresi

27-28-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacak olan kongrenin açılışı, Belediye Başkanı Hakan Koştu, İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, düzenleme kurulu adına Kongre Başkanı Bircan Kırlangıç Şimşek ve bilim insanlarının online olarak katıldığı çevrimiçi tören ile gerçekleştirildi.

Törende yaptıkları konuşmalarında; 45 yıldır Grup Psikoterapi Kongresi’ne ev sahipliği yapan Bergama ve Asklepion’un antik dönemde tıp alanındaki gelişmeler ve buluşlara öncülük ettiğine işaret eden Belediye Başkanı Koştu ve İlçe Kaymakamı Kaşıkçı, kongrenin Bergama ve bilim dünyası için hayırlı olması temennisinde bulundular.

Kongrenin ikinci gününde, Alan Başkanımız Dr. Emre ATABERK, kongre katılımcılarına, çevrimiçi olarak “Tarihin Nefes Aldığı Çok Katmanlı Dünya Mirası: Bergama” isimli konferans verecek.