[ 25 Aralık 2020 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

Eşgüdüm ve Denetleme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2020 yılı UNESCO Dünya Mirası Bergama Eşgüdüm ve Denetleme Kurulu Toplantısı online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda Miras Alanı ile ilgili yapılacak olan yeni dönem çalışmaları ele alındı.

Bergama Çok Katmanlı Kültürel Peyzaj Alanı Başkanı Öğr. Gör. Dr. Emre Ataberk’in başkanlığını yaptığı toplantıya, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, İzmir Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, İzmir Kalkınma Ajansı, ICOMOS Türkiye Milli Komitesi, Bergama Kaymakamlığı, Bergama Müze Müdürlüğü, Bergama Belediyesi temsilcileri, Bergama Çok Katmanlı Peyzaj Alanı Danışma Kurulu Başkanı ve UNESCO Dünya Mirası ve Alan Yönetimi Birimi çalışanları katıldı.