[ 24 Aralık 2020 by Bergama Alan Başkanlığı 0 Comments ]

Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

2020 yılı UNESCO Dünya Mirası Bergama Danışma Kurulu Toplantısı online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda Miras Alanı ile ilgili yapılacak olan yeni dönem çalışmaları ele alındı.

Toplantıya, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ile Bergama Belediyesi yöneticileri ve Bergama Belediyesi UNESCO Dünya Mirası ve Alan Yönetimi Birimi çalışanları, ICOMOS Türkiye Milli Komitesi, Alman Arkeoloji Enstitüsü, İzmir Tanıtma Vakfı, Bergama Ticaret Odası, Bergama Kültür ve Sanat Vakfı, Bergama’yı Sevenler Turizm Derneği, Bergama Kültür ve Turizm Derneği ve Bergama’daki turizm sektörü temsilcileri katıldı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Demet Binan Danışma Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Danışma Kuruluna atanan sayın üyelerimize hayırlı olsun dileklerimizi iletip yeni dönem çalışmalarında başarılar dileriz

AboutBergama Alan Başkanlığı

Galeri

Bir yanıt yazın