İzmir Turizmi ve UNESCO DMA Çalıştayı Bergama’da Yapılacak

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Vakfı koordinasyonunda “İzmir Turizmi ve UNESCO Dünya Mirası Alanları Çalıştayı” 09 Nisan 2021 Cuma Günü (Yarın) Saat 11.00-16.00 arası Bergama Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Çalıştaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, İzmir’deki Miras Alanlarının temsilcileri, ilçe belediyeleri ve sivil toplum kuruluşları katılacak.

Çalıştayın amacı; bütün insanlığın ortak mirası olarak kabul edilen evrensel değerlere sahip kültürel ve doğal varlıkları dünyaya tanıtmak, toplumda söz konusu evrensel mirasa sahip çıkacak bilinci oluşturmak, uluslararası iş birlikleri kurmak, kültürel ve doğal değerleri turizm ile yaşatmaktır.